fredag 2 juli 2010

Utflykt


Igår gjorde vi en liten utflykt till vår båt i Pataholm. Kvällen innan sa Emil till mig vid läggdax, att han tyckte att hela familjen skulle hitta på något roligt tillsammans. Så Björn och jag bestämde att vi skulle åka till båten en runda.Här står Viktor och spanar ner i vattnet vid vår båt för att se på småfiskarna som simmar där.








Två förväntansfulla killar!!! Denna bild skulle egentligen hamna efter nästa men men...








Innan vi gav oss ut på sjön åt vi hamburgare med bröd som vi hade lagat till hemma och lagt i värmetermosen. Kanonuppfinning!! Fika tog vi senare ute på sjön. Ja ni vet ju att sjön suger hi hi!!





Mina två vita ben hoppades på lite solbränna i båten.Det var helt underbart skönt ute på sjön.






Vi hade med oss både kastspö och metspö. Så det var bara för killarna att välja.

Underbar natur i Pataholm!Det är lite trolskt att åka igenom åmynningen. En massa trollsländor flög omkring oss. Inte lätt att få på bild.

Rätt som det var ryckte det till i Emils kastspö. Och se!! En abborre fick han upp. En stolt kille men en sur sådan i båten blev det oxå när inte Viktor fick upp första. Han fick senare upp en liten, liten krill på metspö.

Viktor vill ha napp på sitt kastspö.

Innan vi åkte hem så lovade vi killarna att de skulle få bada oxå. Så i Slakmöre strand blev det ett dopp för grabbarna bus.


De simmar så duktig bägge två nu efter simskolan. Hela familjen Fridenmyr åkte sedan glatt hemåt och sov gott.

1 kommentar:

  1. FINA SOMMARBILDER. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VIKTOR.KRAM.

    SvaraRadera