lördag 18 juli 2009

Alla mår bra!!

Jag tror bestämt att alla här på gården mår bra just nu! Emil som är på väg ner i poolen, har tappat en tand till som ni ser, är glad o mår bra!!
Viktor som redan är i poolen ligger där o har det bra och mår bra!!


Huset har fått en välbehövlig renovering utav balkong o altanen under. Så nu mår huset oxå bra!!

Kattungarna leker och växer för fullt. De tycker det är jättekul att leka med min cykel. Här är det en lite katttjej som klättrat upp i cykelkorgen! Så de mår oxå bra!! En jobbarkompis med familj har bestämt sig för att hämta hem kattbröderna i början av augusti. Nu är det bara kattflickorna som är kvar! Får hoppas att de oxå ska få några nya hem!



Björn har varit kanonduktig och byggt ny hundkoja, för 2 st hundar. Vi har även fixat till de övriga kojorna oxå med spik o färg. Nya hundstängsel är oxå uppsatta.










Lilla Chessie är nu 6 mån. så hon var ju tvungen att få egen bostad nu! Det tyckte nog Abbe var skönt!!;) Endel tikar kan ju löpa redan när de är ett halvår, så nu var det på tiden att hon fick egen lya!! Så alla hundarna mår bra!!






De gamla hundstängslen fick hönorna överta istället till sin uteplats. Jag fick bära ut dem först för ingen vågade gå ut!! Nu går de in o ut när de vill om dagarna. Tuppen han galer o är nöjd med sina pullor. Så de mår oxå bra!! Hoppas att äggen kommer snart!!







Här mumsar kaninerna på pellets. De älskar det men blir även glada när vi kommer med morötter, melon eller äppelbitar. De mår oxå bra!!
Ja, det var alla på gården!! Förrutom Björn o jag förstås!! Men vi mår oxå jättebra! Vi har nu semester och just idag firar vi faktiskt 9 års förlovning!! Vi var alltså på Gotland för 9 år sedan! Tänk vad tiden går!!! I kväll blir det vitt vin och räkor!!;)
Hoppas nu att ni oxå mår bra allihopa som läser detta!








1 kommentar:

  1. kul att se att ni mår så bra! :D vill se bild på resultatet av balkongen ju. vår håller ju med på att rasa sönder och samman så kul med lite inspiration.
    vi mår också bra hihi. kram hoppas vi ses snart

    SvaraRadera