söndag 26 juli 2009

Minisemester

Vi har varit på lite minisemester nu i veckan som varit. Vi tog husvagnen o åkte till Björns bror o sambo i B-måla. Bra o billig campingplats hi hi!! Vi har haft det jättetrevligt!;) Ja, ni ser ju så glada vi är. Vi roar oss här med att ta kort på oss själva medans killarna åker i Freddes maskin.
I detta vidunder åkte de och tyckte såklart att detta var asakul!!

En kväll åkte vi ut med båten och fiskade med Björns andra bror o killarnas kusin. Det blev ingen fångst, men vad gör väl det!


Mina tre lyckliga killar på sjön!!















I går tog vi en sväng till Oskarshamn. Vi strosade lite inne i stan och sen åkte vi ner till hamnen.





Där åt vi varsin pizza och killarna lekte på lekplatsen bredvid restaurangen en stund.







Sen åkte vi vidare till Gunnarsö som ligger strax utanför O.hamn. En bad- och campingplats som låg väldigt fint vid klipporna. Killarna tyckte att det var kallt i vattnet och lekte mest vid kanten med att titta på maneterna som fanns där.









Rätt som det var kom Gotlandsfärjan förbi där ute.









Det fanns en pool för barnen här oxå och Viktor hoppade i där i alla fall. Emil var en lite fegis enligt Viktor!!
Kvällen avslutade vi med en grillning. Och en febersjuk Viktor! Han började frysa och hade ont i halsen på vägen hem från badet. När vi kom hem till B-måla var han riktigt dålig och somnade en stund.
Som tur är var han piggare idag när vi skulle åka hem! Men han har fortfarande ont i halsen. Stackarn! Hoppas att det snart går över.
Det var allt för denna gång!! Somriga hälsningar/Evve









2 kommentarer:

  1. kul och få se vad ni pysslar med om dagarna! när kommer ni till camping charlottendal då? en grillkväll ska vi väl hinna med under semestern va? vore mycket trevligt! kram från oss

    SvaraRadera
  2. de är böcker av nora roberts, men jag hittade dom igår på tradera:)

    SvaraRadera