onsdag 24 juni 2009

Söndagstripp

I söndag åkte vi till Blomstermåla och hälsade på Björns bror Fredrik med sambo. Vi skulle hämta kaninburar, både för inne o utebruk. Dessa burar har nu i princip gått i arv mellan kusinerna på Björns håll! Viktor förstod ingenting!! Han trodde att pappa skulle ha dem till harar för att släppa ut dem till jakt sen.
Viktor ska ju få en kanin i födelsedagspresent!! Han högsta önskan ska bli uppfylld!! Men vi ska hämta dem redan nu denna söndag. Så Viktor o Emil vet ingenting om detta ännu. Emil får ju en oxå för vi vill inte att kaninen ska bli ensam.
Vi brukar alltid ge den andra något paket oxå när de fyller år, så nu får det bli en kanin för Emils del. Vill han inte ha den tar jag den gärna hi hi!! Har ju alltid velat ha en egen kanin. Det blev även en åktur till Oknö där vi åt glass. Fredriks Cadillac åkte vi i till killarnas lycka! På bilden är vi i Pataholm vid vår båt.


Tummen upp för detta sa Emil som satt fram med pappa och "Fidde".

Vi körde även nercabbat ett tag. Härligt, men det blev rätt kallt för oss bak efter ett tag. Här sitter Viktor o tittar ut med "Monkan" bredvid sig.


Ja, vi var ju och tittade till våran båt oxå som vi har i Pataholm. Det får bli en fisketur en annan gång, för det hann vi inte med denna gång. Men sommaren är lång!!


Hela vår familj samlad för en gångs skull! Det är ju nästan alltid jag som håller i kameran. Vi hade en toppendag med kanonväder!!

GLAD SOMMAR ÖNSKAR VI ER ALLA!!


2 kommentarer:

  1. vilken fin bild på er fyra! samma i denna familjen. mina barn kommer växa upp och titta på foton och undra varför mamma aldrig var med på alla äventyr ;)
    hoppas vi ses snart! kramar

    SvaraRadera
  2. GLAD SOMMAR ÖNSKAR GUGGE.FINA KORT PÅ ER O FIN BIL. KRAMAR.

    SvaraRadera