söndag 29 mars 2009

Söndagstripp!!

Idag har vi varit på Öland och hämtat hem vårt trallgolv som vi har haft på campingen. Vi ska ju inte ligga där i år har vi bestämt! Det var både vemodigt och skönt att ta hem detta nu. Men vi känner att vi inte hinner utnyttja den tid vi har på campingen för de pengar vi lägger där. Vi tycker ju om att ut och åka lite överallt och se saker. Har inte planerat något inför denna sommar, utan den får komma som den vill i alla fall hi hi!! Det blir nog bra det oxå!
Killarna var kvar hos mormor och busade med lilla Bisse, medan vi lånade med oss Gert till att lassa på den nya släpvagnen Björn ropade hem i fredags på auktion.
Allt gick bra som planerat och vi åkte sedan och åt middag på kinarestaurangen vid stationen i Kalmar. Tyvärr är det ju inte lika gott som på Ming Palace men, men!! Vi tänkte vi skulle prova där nu för det var några år sedan vi var där sist. Det kommer nog att dröja ett antal år till nu efter detta ha ha!!

När vi åkte hem så hittade Emil en, som vi tror, vattkoppa på sin ankel. Det är ju väntat som sagt var efter Viktor. Det är exakt 14 dagar sedan Viktor fick det, om man räknar med de 2 första dagarna som man smittar innan de kommer. Viktor däremot är frisk nu sedan igår. Då hade den sista koppan torkat!

Jag hoppas att ni alla som läser detta var duktiga igår och släckte ner alla ljus kl 20:30 -21:30!! Det gjorde vi i alla fall och det var väldigt mysigt! Varför gör man inte detta oftare?! Killarna gick runt o delade ut ljus i olika varianter i nästan alla rum. Det blev väldigt stämningsfullt inne på toaletten! Hmm, ska nog köpa ljus in dit o tända om kvällarna!

Hej på er tills vi hörs eller syns igen!
Kram Evve

1 kommentar:

  1. Här hemma gjorde vi detsamma och släckte ner, det var hög mysfaktor, undrar varför man inte verkligen gör så mer. Ska nog göra det nästa helg igen.
    Kram

    Här nere har nu våren kommit på riktigt!!!!!!

    SvaraRadera